Lainaa 100 euroa

Päivitetty 21.05.2024
Laajennettu haku

Valitse lainasumma

Valitse aika

 • 10 - 20 000 €
  Lainasumma
  103,42 - 216,20%
  Todellinen vuosikorko
  3 - 50 Kuukautta
  Kesto
  20 vuotta
  Minimiaika
  4.4 /5 - 5 Arvostelut
  Esimerkki: Lainaesimerkki: 2 000 € laina 12 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 216,20 %. Muut kulut ensimmäisellä kerralla 0 €. Maksettava yhteensä 3534,01 €.
 • 10 - 2 100 €
  Lainasumma
  238,71 - 706,42%
  Todellinen vuosikorko
  1 - 101 Kuukautta
  Kesto
  21 vuotta
  Minimiaika
  2.0 /5 - 4 Arvostelut
  Esimerkki: 800 € laina 12 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 238,71 %. Nostokulu 19 % nostosummasta. Maksettava yhteensä 1457,61 €.
 • 100 - 2 000 €
  Lainasumma
  48,90 - 255,40%
  Todellinen vuosikorko
  3 - 34 Kuukautta
  Kesto
  18 vuotta
  Minimiaika
  2.8 /5 - 3 Arvostelut
  Esimerkki: 200 € laina 12 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 48,90 %. Muut kulut 30 €. Maksettava yhteensä 275 €.
 • 100 - 2 800 €
  Lainasumma
  4999 - 49,99%
  Todellinen vuosikorko
  2 - 12 Kuukautta
  Kesto
  20 vuotta
  Minimiaika
  3.1 /5 - 4 Arvostelut
  Esimerkki: 2 000 € laina 12 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 49,99 %. Muut kulut ensimmäisellä kerralla 467,32 €. Maksettava yhteensä 2467,32 €.
 • 10 - 2 000 €
  Lainasumma
  134,02 - 167,90%
  Todellinen vuosikorko
  3 - 34 Kuukautta
  Kesto
  21 vuotta
  Minimiaika
  4.2 /5 - 2 Arvostelut
  Esimerkki: 800 € laina 13 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 163,98 %. Maksettava yhteensä 1408,67 €.
 • 50 - 4 000 €
  Lainasumma
  49,85 - 153,63%
  Todellinen vuosikorko
  3 - 36 Kuukautta
  Kesto
  19 vuotta
  Minimiaika
 • 10 - 2 010 €
  Lainasumma
  0 - 739,01%
  Todellinen vuosikorko
  0 - 2 Kuukautta
  Kesto
  20 vuotta
  Minimiaika
  1.1 /5 - 4 Arvostelut
  Esimerkki: 2010 € laina 2 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 739,01 %. Maksettava yhteensä 2868 €.

Hyvä tietää, kun haluat lainaa 100 euroa

Ilmaantuiko yllättävä rahantarve? Pitääkö lemmikki viedä eläinlääkäriin tai tarvitsetko rahaa muuhun äkilliseen menoon kuten hammaslääkärikuluihin? Tämä tilanne saattaa koskettaa ketä tahansa. Jos menoerä on pakko maksaa heti, vaikka tili on tyhjä, voi olla järkevää ottaa lainaa 100 euroa.

Pystyt saamaan lainaa netistä nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia. On mahdollista saada pikavippi myös kuluitta, mikäli maksat lainasi takaisin noin kuukauden maksuajassa. Tämä artikkeli kertoo Suomessa myönnettävistä vakuudettomista pikalainoista.

Vakuudeton laina eroaa tavallisesta pankkilainasta siten, että et joudu antamaan lainasi vakuudeksi kiinteää omaisuutta, esimerkiksi asuntoasi. Myöskään takaajaa ei vaadita, vaan saat lainan pelkillä omilla tiedoillasi. Tämän vuoksi lainan korko on kalliimpi kuin perinteisissä lainoissa. Etuna on kuitenkin nopeus: saat rahat tilillesi parhaimmillaan muutamissa minuuteissa.

Miten haen lainaa 100 euroa?

Useimmat pikalainayhtiöt myöntävät lainaa netissä. Lainan saamisen edellytyksiä useimmissa paikoissa ovat se, että hakija on Suomen kansalainen, jolla on pysyvä osoite Suomessa. Tyypillinen ikävaatimus on vähintään 18 tai 20 vuotta lainayhtiöstä riippuen. Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa.

Vaikka kyseessä on pieni summa, kannattaa perehtyä ensin lainantarjoajien lainaehtoihin ja vertailla, mistä saat lainaa 100 euroa parhaaseen hintaan. Useimmat pikalainayhtiöt tarjoavat houkuttelutuotteena ilmaista ensilainaa asiakkaille, jotka eivät ole hakeneet lainaa kyseisestä yrityksestä aiemmin. Nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää, sillä lainan voi todella saada ilman korkoja ja kuluja. Lainaehtoja kannattaa kuitenkin tutkia huolellisesti ja tarkistaa, onko lainan todellinen vuosikorko 0 euroa; tällöin mitään muita maksuja kuten käsittelykuluja, avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja ei voida veloittaa. Tällaiset lisämaksut saattavat tehdä muuten pienestä lainasummasta huomattavan kalliin.

Kun olet päättänyt, mikä lainatarjous vaikuttaa edullisimmalta, lähetä lainahakemus verkossa. Internetissä voit täyttää lainahakemuksen pikaisesti. Tätä varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jonka saat omalta matkapuhelinoperaattoriltasi. Hakemuksessa kysytään henkilötiedot ja sosiaaliturvatunnus, jonka avulla lainantarjoaja varmistaa, ettei luottotiedoistasi löydy maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkinnän saanut ei valitettavasti voi saada lainaa yhdestäkään suomalaisesta pikalainayhtiöstä.

Kun olet jättänyt hakemuksen, tietosi tarkastetaan yleensä nopeasti, ja parhaimmillaan saat lainapäätöksen ja rahat tilille noin 15 minuutissa. Suurimpien pankkien tileille rahat maksetaan nopeasti, kun taas pienempien pankkien tileille rahojen siirtyminen voi kestää muutamia pankkipäiviä.

Mihin 100 euron pikalainaa käytetään?

Todennäköisintä on, että tarvitset lainaa 100 euroa äkillisiin kuluihin kuten laskuun, jonka eräpäivä on ennen seuraavaa palkkapäivää. Pikalainahakemuksessa ei tarvitse kertoa, mitä tarkoitusta varten laina tulee. Voit käyttää rahat parhaaksi katsomallasi tavalla, mikä on yksi pikalainojen kiistattomista eduista.
Pikalainojen ottajat käyttävät rahat esimerkiksi seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • Ostoksiin, joita ei voi lykätä myöhemmäksi, esimerkiksi rikkoutuneen kodinkoneen ostamiseen.
 • Erääntyvään maksuun, jota ei voi lykätä myöhemmäksi.
 • Joululahjaostoksiin, jotka maksetaan joulun jälkeen, jotta kulut jakautuvat pidemmälle aikavälille.
 • Eläinlääkärikuluihin, jos lemmikki tarvitsee kiireellistä hoitoa.
 • Hammaslääkärikuluihin, kun hoitoon pitää päästä nopeasti.
 • Palveluihin, joiden ostamista ei voi lykätä: kuten huoltoyhtiön perimään ovenavausmaksuun, jos olet unohtanut avaimet kotiin.Lainahakemusta laatimassa

100 euron lainan etuja

Kun otat pikavippiä pikavippiä vain pienen summan, on sillä tiettyjä etuja:

 • Kulut ovat halvemmat kuin suuressa lainassa. Mitä suurempi laina, sitä suuremmat ovat sen kulutkin.
 • Lyhyt takaisinmaksuaika: yleensä satasen lainan saa maksettua takaisin keskimäärin 30 tai 45 päivässä. Monet lainantarjoajat myös tarjoavat tämän takaisinmaksuajan veloituksetta.

Tarvitsetko lainaa 100 euroa vai enemmän?

Mikäli todellinen rahantarpeesi onkin enemmän kuin 100 euroa, saattaa olla järkevää ottaa kerralla hiukan suurempi, esimerkiksi 300 euron laina. Saatat saada joiltakin lainantarjoajilta silloin myös edullisemman koron, joskin tämä riippuu lainayhtiöstä. Koskaan ei kannata luonnollisestikaan ottaa lainaa enempää kuin tarvitsee. Kannattaa miettiä tarkasti myös takaisinmaksusuunnitelma. Arvioi tuleva kuukausibudjettisi ja pohdi realistisesti, millaista summaa tarvitsisit juuri nyt.

Satasen lainan takaisinmaksu

Sadan euron pikalaina kannattaa maksaa takaisin noin kuukauden kuluessa tai siinä ajassa, jonka lainantarjoaja on antanut korotonta maksuaikaa. Mikäli päätät jatkaa maksamista osamaksulla, silloin korkokulut alkavat juosta ja alun perin ilmainen ja koroton laina muuttuu kalliimmaksi.

Osamaksukin on mahdollinen, mikäli se sopii kuukausibudjettiisi paremmin. Ota tällöin kuitenkin huomioon lainan korkokulut. Lisäksi jotkin lainantarjoajat eivät tarjoa maksuehdoissaan osamaksun mahdollisuutta lainkaan, vaan lainaa voidaan alkaa karhuta saman tien, kun maksuaika on kulunut loppuun. Tämän takia lainaehtojen lukeminen kannattaa.

Satasen laina on yleensä helppo maksaa takaisin lyhyessä ajassa. Voit pelastaa taloutesi yllätyksiltä!

Kolikoita kukkarosta

Milloin lainaa ei voi saada 100 euroa?

Lainaa 100 euroa on helppo saada useimmissa tapauksissa. Yleisimmät tapaukset, jolloin et voi saada lainaa, ovat seuraavat:

 • Maksuhäiriömerkintä. Mikäli luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä, lainaa ei myönnetä.
 • Ikä. Mikäli olet alaikäinen, et voi saada pikaluottoa. Lainojen ikäraja on yleensä 20 vuotta, eli 18-vuotiaanakaan et voi välttämättä saada lainaa. Joissakin pikalainayhtiöissä on lainoille myös yläikäraja.
 • Vakituinen asuinpaikka. Sinulla täytyy olla vakituinen osoite väestörekisterijärjestelmässä, mikäli aiot hakea laina suomalaisesta pikalainayhtiöstä.
 • Verkkopankkitunnusten puuttuminen. Sinulla on oltava suomalaiset verkkopankkitunnukset, jotta voit kirjautua lainantarjoajan verkkopalveluun luotettavasti. Myös mobiilivarmenne saattaa riittää.

Lainahakemus toimistoaikojen ulkopuolella

Lainaa toimistoaikojen ulkopuolella

Yksi satasen pikalainan etuja on, että voit saada lainaa myös toimistoaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin. Pikalainayhtiöt toimivat myös pyhäpäivinä, joten sinun ei ole pakko odotella juhlapyhien yli, mikäli rahantarve sattuisi yllättämään keskellä pääsiäislomaa tai joululomaa.

Suomen lain mukaan rahoja ei voida maksaa tilille yöllä, vaan maksut suoritetaan kello 7.00 ja 23.00 välisenä aikana. Monet pikalainayhtiöt kuitenkin käsittelevät lainahakemuksia myös ilta-aikaan, ja voit halutessasi tarkistaa pikalainayhtiön verkkosivuilta, mihin saakka asiakaspalvelu on auki. Laajat aukioloajat ovat yksi merkki lainayhtiön hyvästä asiakaspalvelusta eri lainantarjoajia vertaillessa.

Lainaa eläkeläisille

Ikä vaikuttaa lainapäätöksen saamiseen. Nuorten asema lainaneuvotteluissa on usein jopa huonompi kuin eläkeläisillä. Pääsääntöisesti eläkeläisille myönnetään pikalainaa 100 euroa, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Yllättäviä kuluja voi ilmaantua milloin hyvänsä, ja jos et vaikkapa omista luottokorttia, pikalaina voi olla nopea tapa paikata eläkettä tilapäisesti. Ennen lainan ottamista kannattaa pohtia seuraavia kysymyksiä:

 • Mikä on sopiva lainasumma? Eläkkeen suuruus vaikuttaa siihen, miten suuren lainan voit saada. Satasen laina kuitenkin myönnetään pienilläkin tuloilla.
 • Pystytkö maksamaan lainan takaisin lyhyessä maksuajassa?
 • Tarvitsetko myöhemmin lisää lainaa vai pärjäätkö 100 euron lainalla?
 • Millainen elämäntilanteesi on? Voitko odottaa muutaman päivän ennen lainapäätöksen tekemistä?

 

Eläkeläinen pohtii lainaa

Yhteenveto 100 euron lainoista

Mikäli talouteesi tuli yllättävä aukko, jota täytyy paikkailla 100 euron pikavipillä, pikalainan ottaminen voi olla järkevä vaihtoehto. Ensimmäiseksi kannattaa vertailla lainantarjoajia: millaiset ehdot ja takaisinmaksuajat lainoilla on? Tarkista uuden asiakkaan tarjoukset: saatko ensimmäisen lainan ilman korkoja? Usein niin sanottuna sisäänheittotuotteena tarjotaan ilmaista lainaa, jolloin maksat takaisin vain lainaamasi summan.

Pikalainoja myönnetään ilman vakuutta, joten et siis joudu antamaan lainasi pantiksi kiinteää omaisuutta kuten asuntoa. Tämän vuoksi pikalainat ovat joustavia ja nopeasti haettavissa.

Voit saada lainaa toimistoaikojen ulkopuolella ja juhlapyhinä. Lainahakemus käsitellään nopeasti, jopa 15 minuutissa, ja saat rahat yleensä saman tien tilillesi. Lain mukaan lainarahaa ei kuitenkaan voida maksaa yöllä.

Kun haet lainaa 100 euroa, sinun kannattaa jo hakuvaiheessa pohtia ja budjetoida takaisinmaksu järkevästi. Mikäli hyödynnät korottoman laina-ajan, joudut maksamaan vipin takaisin yleensä 30–45 päivässä.

Lukijan arvio:

Viimeisimmät artikkelit