Blue Finance

Yleiskatsaus Blue Finance

2.8 /5 - 3 Arvostelut
 • 060 0303 060
 • info@bluefinance.fi
Laske laina

Valitse lainasumma

100 € 2.000 €

Valitse kesto

3 år
 • Määrä:
 • Kesto:
 • Kuukausimaksu:
Hyödyt
 • Ilmainen ensilaina
 • Selkeästi ilmoitetut lainaehdot
 • Hyvät digitaaliset palvelut ja verkkosivut
Haitat
 • Luottotilillä kallis korko
Suorituskykymittari
 • Määrä:
  100 - 2.000
 • Kesto:
  36 kuukautta
 • Nominaalinen vuosikorko:
  Fra 48,90%
 • Todellinen vuosikorko:
Ehdot
 • Aika:
  18 vuotta
Lainaesimerkki 200 € laina 12 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 48,90 %. Muut kulut 30 €. Maksettava yhteensä 275 €.

Blue Finance - tietoa yrityksestä

Blue Finance yrityksenä

Blue Finance on vuodesta 2011 pikalainamarkkinoilla toiminut yritys, jonka toimipaikka on Turussa. Sillä on ollut jo yli 200 000 asiakasta perustamisvuodestaan lähtien.

Lainan saamisen ehdot

Laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, mutta hakijan täytyy täyttää muutamia ehtoja:

 • Sinulla täytyy olla suomalainen pankkitili
 • Sinulla täytyy olla väestötietojärjestelmään rekisteröity osoite Suomessa
 • Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias
 • Sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä

Mopo rikki

Blue Financen lainat

Iskikö yllättävä rahapula? Olisiko mopo pakko korjauttaa heti, eikä vasta viidestoista päivä? Blue Finance tarjoaa yllättävään rahapulaan kahdenlaisia lainatuotteita: 100–700 arvoisia pikavippejä sekä suurempia menoja varten Joustoluotto-tilin, jonka limiitti on korkeimmillaan 2 000 euroa. Et tarvitse kummankaan lainan hakemista varten takaajaa tai vakuutta.

Pikavippi äkilliseen rahantarpeeseen

Blue Financen tarjoama pikavippi on tarkoitettu pienehköön rahantarpeeseen. Mikäli tilisi näyttää nollaa ja seuraavaan palkkapäivään on vielä aikaa, voit hakea 100–700 arvoista pikavippiä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Lainaa hakeaksesi sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja sinun täytyy tunnistautua luotettavalla tavalla, esimerkiksi verkkopankissa. Maksuhäiriömerkinnän saanut hakija ei voi valitettavasti saada lainaa.

Takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, mikä on keskitasoa.

Lainaesimerkki: Jos nostat kerralla lainasumman 200 €, joudut maksamaan siitä takaisin yhteensä 275 €, jos se maksetaan 12 kuukausierässä. Todellinen vuosikorko on 48,90 %. Toimitusmaksu on 15 % eli 30 €.

Joustolaina suurempaan rahantarpeeseen

Mikäli 700 euroa ei ole tarpeisiisi riittävän suuri summa, voit halutessasi hakea myös Liimiittiluottoa, jossa tarjottavan lainan suuruus on 2 001 €. Tämän lainan saamiseksi ei vaadita erityisiä tositteita, vaan saat päätöksen pikaisesti. Kun olet saanut luottopäätöksen, voit nostaa luottotililtä rahaa sen verran kuin haluat, eli sinun ei ole pakko nostaa koko 2 001 euron maksimisummaa. Jos haluat nostaa uuden erän, sinun ei tarvitse hakea uutta luottopäätöstä, vaan sama päätös pätee myös seuraaviin nostoihin, kunhan pidät mielessä maksimisumman. Voit nostaa luottotililtä lainaa haluamissasi erissä, mutta muista, että jokaisesta nostosta peritään 15 % verran nostoprovisiota. Esimerkiksi 100 euron nostosta maksat 15 euron palkkion, joten nostoja ei kannata tehdä moneen otteeseen. Lainan todellinen vuosikorko on 255,40 %, mikä on melko hintava. Avausmaksua ei tarvitse maksaa erikseen, eikä yritys veloita myöskään tilinhoitopalkkiota.

 

Paljon rahaa

Voit lyhentää velkaasi kuukausittain 20 % joustoluoton kokonaissaldosta, eli kuukausittaisen takaisinmaksuerän voi alentaa halutessaan pienemmäksi.

Lainaesimerkki: Jos nostat kerralla lainasumman 2 000 €, joudut maksamaan takaisin yhteensä 3 381,33 €, jos maksat sen 12 kuukausittaisessa erässä. Todellinen vuosikorko on 255,40 %. Muut kulut ovat yhteensä 1 381,33 €.

Ensimmäinen laina on ilmainen

Blue Finance tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden hakea ensimmäinen laina ilmaiseksi. Ensilainan määrä on 100–300 euroa. Tähän sisältyy se ehto, että sinun pitää maksaa laina takaisin 14 päivän kuluessa siitä kun saat rahat tilillesi. Kun maksat kahden viikon kuluessa, saat lainan korottomana ja ilman ylimääräisiä kuluja. Tämä on luotontarjoajan keino houkutella uusia asiakkaita.

Mikäli et maksa lainaa pikaisessa aikataulussa eli kahden viikon sisällä takaisin, lainastasi alkavat juosta korkokulut tavalliseen tapaan. Jos siis tiedät, että palkkapäivä on kahden viikon sisällä ja olet todellisessa rahantarpeessa, laina on mahdollista saada ilman ylimääräisiä maksuja.

Voit saada myös lyhennysvapaata joka toinen kuukausi. Tämä on etu, jonka yritys tarjoaa asiakkailleen ilmaiseksi, eli voit saada joka toinen kuukausi vapautuksen kuukausierän maksusta.

Miten laina haetaan?

Jos tarvitset lainarahaa nopealla aikataululla, pikavipin ja joustolimiitin ehdoton etu on se, että rahat tulevat tilille nopeasti. Voit hakea lainaa mihin vain aikaan vuorokaudesta, mutta niitä käsitellään vain asiakaspalvelun aukioloaikoina. Lain mukaan lainarahaa ei voida maksaa tilillesi yöaikaan. Jos siis jätät hakemuksen yöllä, rahat voidaan maksaa aikaisintaan seuraavana aamuna kello 7.00.

Kirjaudu yrityksen verkkopalveluun, jos haluat jättää lainahakemuksesi. Sinun täytyy täyttää lainahakemuslomake ja antaa siinä yhteystietosi. Voit hakea lainaa myös tekstiviestitse, jos olet vaikkapa matkalla. Kun saat lainatarjouksen, se on voimassa kuusi päivää, minkä jälkeen se umpeutuu.

 

Ostoksia verkossa

Yritys käsittelee lainahakemuksesi 15 minuutissa. Jos saat hyväksytyn päätöksen, rahat siirretään tilillesi samana päivänä, mikäli käytät jotakin seuraavien pankkien tileistä: Osuuspankki, Nordea, POP Pankki, Aktia tai Säästöpankki. Danske Bankin tilille saat rahat samana tai seuraavana päivänä ja muiden pankkien tileille raha siirtyy 1 tai 2 pankkipäivän aikana.

Ota huomioon, että yritys saattaa myöntää myös pienemmän lainan kuin alun perin hait, jos se arvioi maksukykysi kestävän vain pienemmän velkasumman verran. Sähköpostitse saat myös maksutiedot lainan takaisinmaksua varten. Takaisinmaksuaika vaihtelee lainan mukaan. Voit maksaa kulutusluottoa isomman kuukausierän verran takaisin kuin maksusuunnitelmassasi sanotaan tai voit maksaa koko lainan kerralla niin halutessasi. Luotonantaja saa periä luottosopimuksen mukaisia kuluja, joten luoton ehdot kannattaa lukea läpi tarkasti.

Yrityksen luotettavuus

Blue Financen sivuilla ilmoitetaan lainaehdot selkeästi. Yritys kertoo lainaehdoissaan tarkalleen, minkä verran asiakkaan täytyy kokonaisuudessaan maksaa lainaa takaisin ja paljonko lainan todellinen vuosikorko on. Yritys myös sanoo tarkistavansa hakijoiden tiedot useasta paikasta kuten Väestörekisterikeskuksesta ja luottohäiriötiedot eri tahoilta, joten se näyttää suhtautuvan vakavasti myös asiakkaiden maksukyvyn tarkistamiseen.

Myös verkkopalvelun luotettavuuteen on kiinnitetty huomiota, ja sivut on suojattu asianmukaisesti.

Asiakaspalvelu

Egen asiakaspalvelulla on laajat aukioloajat arkisin, sillä yritys palvelee kello 7.00 ja 23.00 välillä. Jos tarvitset lainaa viikonloppuna, sinun kannattaa kuitenkin etsiä lainaa jostakin muualta. Saat yhteyden Egen asiakaspalveluun joko maksullisen palvelunumeron kautta tai sähköpostitse. Kätevintä on kuitenkin käyttää yrityksen tarjoamaa chat-palvelua, jota kautta voit saada yhteyden reaaliajassa asiakaspalvelijaan. Voit myös lähettää verkkopalvelussa viestin.

Blue Financen kotisivut ovat on kehitetty ammattitaidolla. Sivuston järjestelmässä voit valita halutessasi eräpäivän, katsella maksusuunnitelmaasi ja tarkastella muitakin lainasi tietoja verkossa. Hyvät digitaaliset palvelut ovat selkeä etu kilpailijoihin verrattuna.

Live chat

Yhteenveto Blue Finance -pikalainoista

Blue Finance tarjoaa perinteistä, pienehköä summaa lainaksi pikavipin nimellä ja suurempaa, joustoluoton nimellä myytävää lainaa aina 2 001 euroon saakka. Pikavipin todellinen vuosikorko on joustoluottoa alhaisempi.

Blue Financella on erittäin toimivat verkkosivut, joilla voit tarkastella helposti oman lainasi tietoja. Lisäksi asiakaspalvelun aukioloajat ovat laajat ja yritys palvelee aina iltayhteentoista saakka.

Lainaa voi saada jo 18-vuotiaana, joka on matalampi ikäraja kuin monilla muilla pikalainayrityksillä. Sinulla täytyy lisäksi olla osoite Suomessa, suomalainen puhelinnumero ja luottotiedot kunnossa. Nämä ovat tavanomaiset lainan saamisen ehdot Suomessa. Et tarvitse kumpaakaan lainaa varten takaajia tai vakuuksia, mistä syystä pikalainat ovat nimensä mukaisesti pikaisia. Voit saada Blue Financen lainarahat tilille noin 15 minuutissa. Ensimmäisen lainan saat maksutta, jos sitoudut maksamaan sen takaisin 14 päivän kuluessa.

Viimeisimmät artikkelit