Ekstraluotto

Yleiskatsaus Ekstraluotto

4.1 /5 - 2 Arvostelut
 • 03 3399 3600
 • asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi
Laske laina

Valitse lainasumma

10 € 2.100 €

Valitse kesto

år
 • Määrä:
 • Kesto:
 • Kuukausimaksu:
Hyödyt
 • Sujuva hakuprosessi
 • Pieni minimilyhennys
 • Asiakaspalvelulla laajat aukioloajat
Haitat
 • Kallis korko
Suorituskykymittari
 • Määrä:
  10 - 2.100
 • Nominaalinen vuosikorko:
  Fra 106,8%
 • Todellinen vuosikorko:
Ehdot
 • Aika:
  21 vuotta
Lainaesimerkki 800 € laina 12 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 238,71 %. Nostokulu 19 % nostosummasta. Maksettava yhteensä 1457,61 €.

Ekstraluotto - tietoa yrityksestä

Ekstraluotto.fi yrityksenä

Ekstraluotto on osa suomalaista J.W.Yhtiöt Oy:tä ja se on toiminut pikalainamarkkinoilla jo vuodesta 2005. Yhtiöllä on myös muita tililuottosivustoja. Ekstraluoton kotipaikka on Lahdessa.

Lainan saamisen ehdot

Ekstraluoton laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, mutta hakijan täytyy täyttää seuraavat ehdot:

 • Sinulla täytyy olla Suomen kansalaisuus
 • Sinulla täytyy olla suomalainen matkapuhelinliittymä
 • Vakituisen osoitteesi täytyy olla Suomessa
 • Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias
 • Pyydettäessä sinun pitää lähettää palkkatodistus tai verotuspäätös
 • Sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä

Suomen passi

Ekstraluoton lainat

Kulutusluotto on laina, jota varten et tarvitse minkäänlaista vakuutta tai takaajia. Mikäli tarvitset nopeasti pienehköä lainaa esimerkiksi autoremonttia tai ulkomaanmatkaa varten, Ekstraluotto tarjoaa lainaa aina 2 100 euroon saakka. Ekstraluoton lainaa haetaan tekstiviestitse ja lainapäätös tulee nopeasti. Hakijan suhteen ei ole asetettu mitään erityisvaatimuksia, joten laina on mahdollista saada melko helposti.

Suuret pankit myöntävät kulutusluottoja yleensä suurempia summia varten ja lainahakemuksen käsittelyyn kuluu useita päiviä. Myöskään viikonloppuisin ei voi hakea lainaa. Pikalainat sen sijaan ovat nimensä mukaisesti pikaisesti haettavia lainoja ja ne saa käyttöönsä yleensä lähestulkoon saman tien.

Tililuottoa 10 – 2100 euroa

Ekstraluotto tarjoaa Tililuotto-nimistä lainaa, joka on eräänlainen luottotili, jota voit käyttää tarpeesi mukaan. Pienin mahdollinen nostosumma on 10 euroa ja maksimisumma 2 100 euroa. Sinun ei ole pakko nostaa kaikkea, vaan voit siirtää omalle tilillesi aina haluamasi summan kerralla, esimerkiksi 100 € viikossa, jos kulut sitä vaativat. Ota kuitenkin huomioon, että jokaisesta nostosta täytyy maksaa 19 % nostokulu, eli 100 euron summan päälle maksat 19 euroa satasen siirtämisestä tilillesi. Mikäli tiedät etukäteen, minkä rahasumman tarvitset, sinun kannattaa nostaa mahdollisimman suuri summa yhdellä kertaa, sillä maksat nostokulun jokaisesta nostosta, oli se sitten pieni tai suuri. Nostokulun ja varsinaisen lainakoron lisäksi et maksa muita kuluja.

Rahat kirjekuoressa

Millainen takaisinmaksuaikataulu lainalla on?

Tililuotto-lainalla on yhden kuukauden minimilaina-aika, eli voit maksaa lainan takaisin 30 päivässä. Silloin et maksa muita kuluja kuin nostokulun. Jos käytät osamaksua, alat maksaa luonnollisesti myös korkoa maksuajalta. Pisin mahdollinen laina-aika on peräti 101 kuukautta. Voit hakea maksuvapaata kuukautta verkkopalvelussa. Silloin saat vapautuksen yhdestä maksukuukaudesta, mutta joudut maksamaan palvelun käytöstä 30 euroa. Maksamatta jätetty summa siirtyy seuraaviin maksueriin.

Ekstraluoton etuna on se, että minimilyhennykseksi voit valita 10 % lainasummasta, joka lukeutuu ehdottomasti markkinoiden pienimpiin. Lyhennys on kuitenkin aina vähintään 50 euroa kuussa. Voit maksaa lainaa takaisin myös isommissa erissä, jos haluat.

Lainaesimerkki: Jos nostat kerralla lainasumman 800 €, maksat takaisin yhteensä 1457,61 €, jos maksat sen 12 erässä. Todellinen vuosikorko on 238,71 %. 2100 euron lainassa todellinen vuosikorko on vähintään 210,78 % ja korkeintaan 706,42 %, mikä kannattaa ottaa huomioon takaisinmaksua suunnitellessa.

Rahaa pinossa

Miten lainaa haetaan?

Pikalainat ovat nimensä mukaisesti nopeita palveluita. Ekstraluoton etusivulla voit laskea laskurin avulla, paljonko haluamasi lainasumma on ja paljonko laina maksaa kokonaisuudessaan, maksoitpa sen takaisin kerralla tai osissa.

Ekstraluoton Tililuottoa haetaan rekisteröitymällä verkkopalveluun mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnusten avulla. Saat käyttöösi PIN-koodin, joka lähetetään puhelimeesi, joten sinulla tulee olla suomalainen puhelinliittymä. Sinun täytyy vain lähettää PIN-koodilla varustettu tekstiviesti palveluun, jonka jälkeen saat luottopäätöksen nopeasti, sillä hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina. Yleensä lainanhakijalta tarkistetaan luottotiedot, jotta voidaan varmistua lainan takaisinmaksusta. Mikäli sinulla on merkintä luottotiedoissa, et voi saada lainaa. Sinulta voidaan pyytää myös palkkatodistus, josta käyvät ilmi palkkatulosi.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilille yleensä muutaman minuutin sisällä, jos pankkitilisi sijaitsee jossakin seuraavista pankeista:

 • Nordea
 • Osuuspankit
 • Danske Bank
 • Aktia
 • Paikalliset Osuuspankit
 • Säästöpankit
 • S-PankkiJos käytät jotakin muuta pankkia, raha näkyy tililläsi yhden tai kahden pankkipäivän kuluessa. Maksuja suoritetaan kaikkina viikonpäivinä kello 8.00 ja 22.00 välisenä aikana. Yöllä lainarahan saaminen ei siis ole mahdollista.

  Vaateostoksilla

Erityistä pikalainoista

Moilla tuntuu olevan se käsitys, että lainapäätöksen jälkeen on pakko ottaa vastaan tarjottu laina. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Lainapäätöksen jälkeen et ole kuitenkaan velvoitettu ottamaan lainaa, vaan voit perua hakemuksesi 14 päivän sisällä. Ekstraluoton tarjoaman lainan peruuttaminen tulee tehdä perinteisellä paperikirjeellä yrityksen asiakaspalveluun.

Entä tuleeko lainanhakijan kertoa, mitä tarkoitusta varten lainaa on hakemassa? Ei tarvitse, ja juuri tämä on yksi pikalainojen eduista. Saat käyttää rahat juuri siten kuin haluat, etkä ole velvollinen selittämään, millaisia hankintoja aiot lainarahalla tehdä. Laina maksetaan takaisin tavallisen laskun tapaan, ja voit lyhentää lainaa kätevimmin omalta verkkopankkitililtäsi. Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin ja tarpeen vaatiessa nostaa luottotililtä myös uuden summan, jos luoton saldo antaa myöten.

Lainavakuutus

Jotkin pankit tai lainanantajat myöntävät lainoihinsa lainavakuutuksen, joka varmistaa sen, että voit jatkaa lainan lyhentämistä, vaikka joutuisit työttömäksi tai ajautuisit maksuvaikeuksiin. Yleensä lainavakuutuksesta täytyy maksaa muiden kulujen lisäksi ylimääräistä. Ekstraluotto ei tarjoa varsinaista lainavakuutusta Tililuotolleen, mutta maksuvapaan kuukauden idea toimii hiukan tähän tapaan. Jos haluat lykätä lainasi takaisinmaksua jossain kuussa, maksat kyseisessä kuussa 30 euroa, jolloin maksu lykkääntyy seuraavalle kuulle. Kannattaa muistaa, että tällaisen maksuvapaan kuukauden voi saada vain kerran vuodessa, joten kannattaa pohtia tarkasti, milloin sen hyödyntää.

Asiakaspalvelu

Ekstraluoton kotisivut ovat helppokäyttöiset ja käyttöliittymään on panostettu. Sivut toimivat sujuvasti myös mobiilisti, joten lainaa voi hakea myös kännykällä, mikäli rahantarve yllättää vaikkapa kesken matkustamisen.

Yksi asiakkaiden useimmin kaipaamista tiedoista ovat asiakaspalvelun yhteystiedot. Ne löytyvät Ekstraluoton sivuilta helposti. Asiakaspalvelulla on laajat aukioloajat, se palvelee jokaisena viikonpäivänä kello 8.00 – 22.00 ja siihen voi ottaa yhteyttä sekä sähköpostilla että puhelimitse. Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun verran. Sivut päivittyvät säännöllisesti ja niiltä löytyy ajantasaiset tiedot esimerkiksi asiakaspalvelun poikkeusaukioloajoista.

Aivan erityisesti yritys on panostanut laadukkaisiin blogiteksteihin: blogi käsittelee kuluttamiseen ja rahankäyttöön liittyviä aiheita, ja sen artikkeleista voi saada vinkkejä esimerkiksi pesukoneen hankintaan tai muihin arkipäivän hankintoihin.

Asiakaspalveluun yhteys puhelimitse

Yhteenveto Ekstraluotto-pikalainoista

Jos tarvitset rahaa äkilliseen tarpeeseen kuten hammaslääkärikuluihin, uuden kodinkoneen hankintaan tai remonttiin, Ekstraluoton pikalainat ovat yksi vaihtoehto, joilla saat joustoa talouteesi. Kätevää on joustavuus, sillä voit itse valita, nostatko koko 2 100 euron summan kerralla vai mieluummin pienemmän rahamäärän, kuten esimerkiksi kympin kuussa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia samaan tapaan kuin tavallisissa pankkilainoissa, vaan saat lainapäätöksen pikaisesti ja rahat maksetaan suurimpien pankkien tilille muutamassa minuutissa.

Ekstraluotolla on yksi pikalainamarkkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä: 10 % koko lainasummasta. Voit lisäksi saada maksuvapaan kuukauden kerran kalenterivuoden aikana, mikäli tarvitset jostakin syystä lykkäystä kuukausilyhennyksen maksamiseen.

Jos tarvitset enemmän kuin 2 100 euroa, tarkista sivuiltamme myös muiden pankkien lainat. Lainaehdot kannattaa joka tapauksessa lukea läpi tarkasti, sillä vuosikorko voi kohota pitkällä laina-ajalla kalliiksi.

Viimeisimmät artikkelit