Rahapalvelu

Yleiskatsaus Rahapalvelu

4.2 /5 - 2 Arvostelut
 • 0800 144 344
 • asiakaspalvelu@credit24.fi
Laske laina

Valitse lainasumma

50 € 4.000 €

Valitse kesto

3 år
 • Määrä:
 • Kesto:
 • Kuukausimaksu:
Hyödyt
 • Ilmainen ensilaina
 • Nopea lainanhakuprosessi
 • Suuri, vakavarainen toimija
Haitat
 • Lainan ehtoja ei kerrota
Suorituskykymittari
 • Määrä:
  50 - 4.000
 • Kesto:
  36 kuukautta
 • Nominaalinen vuosikorko:
  Fra 40,56%
 • Todellinen vuosikorko:
Ehdot
 • Aika:
  19 vuotta

Rahapalvelu - tietoa yrityksestä

Rahapalvelu.fi yrityksenä

Rahapalvelu on perustettu kesällä 2017, joten se on alalla varsin uusi toimija. Se kuitenkin kuuluu suureen rahoitusyhtiö IFP Digitaliin, johon alaisuudessa on myös Credit24-pikalainayritys. Markkinoilla pidempään toiminut Credit24 vastaakin myös Rahapalvelun asiakaspalvelusta. Molemmat ovat osa Lontoon pörssiin listautunutta International Personal Finance PIc -konsernia, jolla on toimintaa yli 13 maassa ja yli 7 000 työntekijää.

Lainan saamisen ehdot

Rahapalvelun laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, mutta hakijan täytyy täyttää seuraavat ehdot:

 • Sinulla täytyy olla matkapuhelinliittymä
 • Sinulla täytyy olla toimiva sähköpostiosoite
 • Sinun täytyy olla vähintään 19-vuotias
 • Sinun täytyy olla Suomen kansalainen
 • Sinulla täytyy olla verkkopankkitunnukset
 • Sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja tai muita vastaavia tulonlähteitä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Rahapalvelun lainat

Et tarvitse pikaluottoa varten minkäänlaista vakuutta tai takaajia. Jos rahantarve yllättää äkillisesti ja haluat saada rahat tilillesi pikaisesti, netissä haettava kulutusluotto on usein nopein keino saada joustoa omaan taloustilanteeseen. Rahapalvelun lainaa haetaan verkkopalvelussa ja lainapäätöksen saa 15 minuutissa.

Voit saada Rahapalvelun kulutusluottoa 50 eurosta aina 4 000 euroon saakka. Ensimmäinen luotto uusille asiakkaille on ilmainen, joten et siis joudu maksamaan korkoa lainastasi. Kyseessä on niin kutsuttu joustoluottotili, eli saat korkeintaan 4 000 euron luottolimiitin, ja voit nostaa tililtä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun ei ole pakko nostaa kaikkea, vaan voit valita kullakin hetkellä tarvitsemasi rahasumman. Palvelu ei peri nostoista nostopalkkioita eikä tilinhoitomaksuja.

 

Setelit lompakossa

Sivustolla ei ole nähtävissä tarkkaa esimerkkilaskelmaa lainasummista tai takaisinmaksuajoista. Todellinen vuosikorko on maksimissaan 153,53 %. Takaisinmaksuajan voit valita 3 ja 36 kuukauden väliltä. Lisäksi saatavilla on erilaisia lisäpalveluita. Mikäli haluat valita itse eräpäivän, siitä peritään erillinen maksu, samoin maksuvapaan kuukauden tilaamisesta.

Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa, että yhdellä lisämaksulla sinun ei tarvitse lyhentää lainaa kyseisenä kuukautena. Kyseisen kuukauden velan korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraaviin kuukausieriin. Voit saada maksuvapaan kuukauden ainoastaan siinä tapauksessa, että olet maksanut aikaisemman lyhennyksesi ajoissa. Et voi myöskään nostaa lainatililtäsi maksuvapaan kuukauden aikana. Jos haluat nostaa luottorajaasi, voit tehdä sen maksutta, mutta jos haluat laskea luottorajaasi, hinta on silloin 20 €.

Miten lainaa haetaan?

Rahapalvelun etusivulla olevalla laskurilla voit laskea, minkä suuruinen kuukausierä sinun tulee maksaa takaisin kustakin lainasummasta. Takaisinmaksuerä vaihtelee lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaan: mitä suurempi luottosumma ja mitä lyhempi maksuaika, sitä suurempi on myös kuukausittainen erä.

Haet luottoa klikkaamalla sivuilla olevaa painiketta, minkä jälkeen sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi luottopalveluun. Saat verkkopankkitunnukset omasta pankistasi. Luottohakemuksessa kysytään henkilötietosi ja muita tietoja, ja saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa. Jos et nosta luottoa tilillesi, et ole velvoitettu hyväksymään luottosopimusta.

Rahat siirretään tilillesi noin 15 minuutissa ja palvelu toimii kaikkina viikonpäivinä kello 8.00 ja 22.00 välillä. Suomen lain mukaan mikään lainanantaja ei voi siirtää lainarahaa yöaikaan. Pikalainapalvelut ovat käteviä myös siksi, että toisin kuin perinteiset pankit, ne myöntävät lainaa myös viikonloppuisin.

 

rahaa possussa

Lainan saamisen ehdoiksi on asetettu, että hakijan täytyy olla Suomen kansalainen, hänellä tulee olla toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä säännöllisiä tuloja. Säännöllisiksi tuloiksi mainitaan ainakin palkka- ja eläketulot. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi saada lainaa Rahapalvelusta tai todennäköisesti mistään muustakaan lainapalvelusta Suomessa.

Lisäehtona on, että jos sinulla on jo voimassaoleva Credit24-palvelun tili, et voi hakea Rahapalvelusta luottoa, vaan sinut ohjataan automaattisesti Credit24:n palvelusivuille.

Tietoa pikalainoista

Pikalainan ottaminen on nimensä mukaisesti nopeaa. Et joudu ruinaamaan rahaa sukulaisilta tai ystäviltä, jonka lisäksi rahat maksetaan tilillesi pikaisesti. Kun olet saanut lainapäätöksen, voit vielä harkita, hyväksytkö sen vai et.

Mihin tarkoitukseen laina sitten tulee? Pitääkö sinun selittää, mitä varten haet lainarahaa? Hyvä uutinen on se, ettei minkäänlaista selitysvelvollisuutta pikalainaa hakiessa ole ja voit käyttää lainan mihin haluat. Sinun kannattaa kuitenkin suunnitella jo hakuvaiheessa, miten aiot maksaa lainan takaisin. Kannattaa laatia esimerkiksi kuukausibudjetti, johon merkitset, miten suuri lainan lyhennyssumma on joka kuukausi. Kuukausisummaa ei kannata kiristää liian tiukaksi, jotta rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Pikalainan voi ajatella toimivan hiukan luottokortin tapaan, jossa otat lainaa pienehkön summan ja maksat sen yleensä paljon nopeammassa ajassa takaisin kuin perinteisen pankkilainan.

Asiakaspalvelu

Rahapalvelun kotisivuilla on niukasti tietoa lainan ehdoista ja hakijalle asetettavista ehdoista. Koska Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa konsernin toinen yhtiö Credit24, luultavasti myös Credit24:n lainojen ehdot pätevät Rahapalveluun. Tätä ei kuitenkaan kerrota selkeästi, eikä lainanhakija pääse katsomaan Rahapalvelun sivuilla esimerkkilaskelmia takaisinmaksueristä, joihin on laskettu mukaan todellinen vuosikorko. Sen ilmoitetaan olevan maksimissaan 153,53 %.

Credit24:n asiakaspalvelulla on kuitenkin laajat aukioloajat ja siihen saa yhteyden sekä puhelimitse että sähköpostitse. Voit nostaa Rahapalvelun luottorajaasi ja tarkastella lainasi tietoja Credit 24 Online -palvelussa. Voit esimerkiksi nostaa luottorajaasi ilman maksua. Jos korotat luottorajaasi, saat aina yhden noston ilman nostopalkkiota. Haluatko aiheeseen liittyen lisätietoja? Rahapalvelun sivuilla on blogi, jossa on tietoa pikalainoista ja muita kulutusvinkkejä, mikäli haluat viettää aikaasi aihepiiriin tutustuen.

Maksu kassalla

Rahapalvelu ilmoittaa, että kaikki hakemuksessa antamasi tiedot käsitellään Suomen lainsäädännön mukaisesti eikä niitä luovuteta muille osapuolille. Sinun täytyy antaa yritykselle erillinen suostumus, jos haluat saada siltä uutiskirjeitä tai vastaavaa postia jatkossa.

Kuten jo aiemmin mainittiin, Rahapalvelun omistavan tahon alaisuuteen kuuluva toinen lainanantajayhtiö Credit24 on toiminut markkinoilla jo pidemmän aikaa. EPSI Rating 2016 -tutkimuksessa Credit24 sai hyvät pisteet asiakastyytyväisyydessä. Nettiluottoyritys oli mukana tutkimuksessa ensimmäistä kertaa ja se sai erityisen hyvän arvosanan innovatiivisuudestaan. Yritys sai kokonaistulokseksi 79,9, kun maksimiarvosana on 100. Yksityisasiakkaista voittaja oli POP Pankki, jonka tulos oli 82,0. Tutkimusta varten Norstat Finland haastatteli 1 922 Suomessa asuvaa 18–79-vuotiasta yksityisasiakasta ja 1 183 yritysasiakasta.

Yhteenveto Rahapalvelun lainoista

Mikäli olet ajautunut rahapulaan ja tarvitset lainaa, on pikalaina yksi vaihtoehto. Jos tarvitset lainaa remonttiin tai lainaa auton korjaamiseen, Rahapalvelun lainat ovat varteenotettava mahdollisuus. Rahapalvelun emoyhtiön omistama Credit24 on toiminut lainamarkkinoilla jo pitkään, ja sen asiakkaat ovat olleet yleisesti ottaen tyytyväisiä palveluun.

Rahapalvelussa täytät lainahakemuksen verkossa niin kuin monien muidenkin lainantarjoajien palvelussa ja saat lainapäätöksen pikaisesti – jopa 15 minuutissa. Saat ensimmäisen kuukauden maksutta, jos olet yrityksen uusi asiakas, eikä sinulla ole Credit24:ssä voimassa olevia tilejä.

Jos rahantarpeesi on suurempi kuin 4 000 euroa, sinun kannattaa kääntyä muiden lainantarjoajien tai pankin puoleen. Mikäli sinulla ei ole luottotietoja, et voi saada lainaa Rahapalvelusta, niin kuin et useimmista muistakaan lainapalveluista. Palvelun ikäraja on 19 vuotta, yläikärajaa ei ole asetettu.

Pohdi omaa elämäntilannettasi ja mieti, sopisiko pikalaina sinulle!

Viimeisimmät artikkelit