Suomilimiitti

Yleiskatsaus Suomilimiitti

4.2 /5 - 2 Arvostelut
 • 03 3399 3600
 • asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Laske laina

Valitse lainasumma

10 € 2.000 €

Valitse kesto

3 år
 • Määrä:
 • Kesto:
 • Kuukausimaksu:
Hyödyt
 • Kuluton ensinosto uusille asiakkaille
 • Verkkosivut
Haitat
 • Luottotilillä kallis korko
Suorituskykymittari
 • Määrä:
  10 - 2.000
 • Kesto:
  36 kuukautta
 • Nominaalinen vuosikorko:
  Fra 167,90%
 • Todellinen vuosikorko:
Ehdot
 • Aika:
  21 vuotta
Lainaesimerkki 800 € laina 13 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 163,98 %. Maksettava yhteensä 1408,67 €.

Suomilimiitti - tietoa yrityksestä

Suomilimiitti palveluna

Ekstraluotto kuuluu suomalaiseen J.W.Yhtiöt Oy:hyn, jolla on omistuksessaan useita muitakin pikavippiyrityksiä, kuten esimeriksi Ekstraluotto.fi. Yhtiö on toiminut pikalainamarkkinoilla vuodesta 2005 lähtien ja sen kotipaikka sijaitsee Lahdessa.

Lainan saamisen ehdot

Laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, mutta hakijan on täytettävä muutamat ehdot:

 • Sinulla täytyy olla suomalainen pankkitili
 • Sinulla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa
 • Sinulla täytyy olla suomalainen matkapuhelinliittymä
 • Tarvittaessa sinun pitää toimittaa palkkakuitti tai tiliote
 • Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias
 • Sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä

Tulojen laskentaa

Suomilimiitin lainat

Onko sinulla matti kukkarossa? Voit saada lainaa pikaisesti erilaisista lainapalveluista myös ilman takaajaa. Suomilimiitti.fi mainostaa pikalainoja Matti Nykäsen kuvalla ja Suomen lipulla, joten kyseessä on hyvin selkeästi suomalainen yhtiö. Tarjolla on lainoja aina 10 eurosta 2 000 euroon asti niin kutsutun luottotilin muodossa, eli voit samalla lainapäätöksellä nostaa haluamasi lainasumman näiden minimi- ja maksimisummien rajoissa.

Joustava tililuotto

Joustava tililuotto tarkoittaa käytännössä samaa kuin pikavippi, vaikka sen toimintaperiaate on toki hiukan erilainen. Jos tarvitset lainaa pienehkön summan, vaikka vain muutamia kymppejä, saat siitä huolimatta aina joustavan tililuoton, jonka saldo on 2 000 euroa. Sinun ei ole pakko nostaa kaikkea rahaa kerralla, vaan voit ottaa lainasta vain tarvitsemasi summan. Houkutus on tietenkin suurempi, kun lainarahaa on helposti saatavilla, mutta järkevää on aina ottaa vain sen verran lainaa kuin pystyy maksamaan takaisin.

Mikäli haluat nostaa luottorahaa useaan kertaan, voit tehdä niin, mutta jokaisesta nostosta veloitetaan 15 % nostoprovisio, eli jos nostat 100 euroa, nosto maksaa sinulle 15 euroa. Tämän vuoksi sinulle on kannattavampaa nostaa yhdellä kertaa kaikki tarvitsemasi rahat.

Lainan korko

Saat lainalle korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää, ja parhaimmillaan yritys mainostaa jopa 60 päivän korotonta maksuaikaa. Tarkista ajankohtaiset kampanjatarjoukset verkkosivuilta. Mikäli haluat maksaa osamaksulla, voit lyhentää velkaasi erissä. Miniminilyhennys kuukaudessa on 50 euroa tai 12,5 % velan kokonaismäärästä. Lainan todellinen vuosikorko, eli korko, joka ottaa huomioon kaikki lainasta aiheutuneet kulut, on 167,90 %. Kun valitset, mistä pikalainayhtiöstä haluat ottaa lainaa, kannattaa tarkkailla nimenomaan lainan todellista vuosikorkoa, sillä se kertoo, paljonko joudut todellisuudessa maksamaan takaisin.

Lainaesimerkki: Jos nostat kerralla 800 € lainaa, joudut maksamaan takaisin yhteensä 1408,67 €, mikäli maksat sen 13 kuukausittaisessa erässä. Todellinen vuosikorko on 163,98 %. Nostopalkkio on 15 %, paitsi uusille asiakkaille ensimmäisen noston yhteydessä, jolloin nostopalkkiota ei peritä.

Korttimaksu

Joustoa maksuaikaan

Suomilimiitti tarjoaa asiakkailleen monenlaisia tarjouksia. Mikäli olet maksanut lainasi takaisin määräaikaan mennessä, sinun on mahdollista saada maksuvapaa kuukausi kahdesti vuodessa ja lyhennysvapaa kuukausi 4 kertaa vuodessa. Maksuvapautus tarkoittaa, että et joudu kyseisiltä kuukausilta lyhentämään lainaa takaisin. Tämä ei tarkoita, että saisit ilmaista rahaa, vaan että maksat ottamaasi lainaa tavalliseen tapaan, mutta pidemmän aikaa. Lyhennysvapaa tarkoittaa, että maksat pelkästään korkokuluja, mutta et velan pääomaa kyseiseltä kuukaudelta. Eli jos sinun pitäisi maksaa normaalisti sekä minimilyhennys 50 euroa että korkokulut, maksatkin lyhennysvapaassa kuussa pelkät korot.

Jos haluat hakea maksu- tai lyhennysvapaata ottamaasi lainaan, voit tehdä sen kirjautumalla lainapalveluun tai soittamalla asiakaspalveluun.

Koroton ensilaina

Jos olet harkitsemassa pikalainan ottamista, kannattaa vertailla eri lainantarjoajia, sillä useat lainanantajat houkuttelevat asiakkaita veloituksettomalla ensilainalla. Suomilimiitti tarjoaa tämän tekstin kirjoitushetkellä uusille asiakkaille ensimmäistä lainaa korottomalla maksuajalla. Saat ensimmäisen noston veloituksetta, kun nostat korkeintaan 2 000 €, mutta kampanjat ja tarjoukset vaihtelevat kuukausittain. Tarkista lainaehdot palvelun verkkosivuilta.

Lainaehtojen mukaan kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, eli saat korotonta maksuaikaa noin 45 päivää. Koroton maksuaika tarkoittaa, että jos pystyt maksamaan koko lainan takaisin tämän ajan sisällä, et joudu maksamaan lainasta ylimääräisiä kuluja. Jos et kuitenkaan kykene maksamaan lainaa kokonaan pois tässä ajassa, lainan korot alkavat juosta tavalliseen tapaan ja voit maksaa lainan pois osamaksulla.

Miten laina haetaan?

Kuten useimmissa muissakin pikalainayhtiöissä, myös Suomilimiitissä sinun pitää rekisteröityä verkkopalveluun. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja syötä järjestelmään henkilötietosi ja muita tarvittavia tietoja, jonka jälkeen saat haltuusi oman PIN-koodin. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tunnistautua myös mobiilivarmenteella. Saat mobiilivarmenteen omalta matkapuhelinoperaattoriltasi.

Lähetät palveluun PIN-koodisi sisältävän tekstiviestin, ja mikäli lainapäätös on myönteinen, rahat maksetaan tilillesi pikaisesti, mutta kuitenkin palvelun aukioloaikojen puitteissa. Jos sinulla on tili jossakin seuraavista pankeista, saat rahat saman tien:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Aktia
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • S-Pankki

Setelit rullalla

Palvelu ei veloita tekstiviestin lähettämisestä ylimääräistä, mutta matkapuhelinoperaattorisi veloittaa viestin lähettämisestä normaalin tekstiviestin hinnan. Muista, että voit hakea lainaa vain omiin nimiisi, et kenenkään muun henkilötiedoilla. Älä myöskään anna omia henkilötietojasi kenenkään toisen käyttöön.

Yritys ilmoittaa käyttävänsä henkilötietojesi turvaamiseen samaa turvajärjestelmää kuin pankit, eli SSL-suojausta. Verkkopankkitunnistautuminen tai mobiilivarmenne ovat turvallisia tapoja tunnistautua palveluun luotettavasti ja tietoturvakäytäntöjä noudattaen. PIN-koodi lisää turvallisuutta, jotta henkilötietosi tai lainarahasi eivät vuotaisi ulkopuolisten tietoon. Kun käytät verkkopankkia, kannattaa aina myös itse huolehtia omasta tietoturvastaan: kirjaston koneella tai julkisessa Wi-Fi-verkossa asioiminen on aina turvattomampaa kuin kotikoneelta käsin asioiminen. Jos käytät yhteisessä käytössä olevaa konetta, kirjaudu incognito-tilassa yksityiseen istuntoon tai tyhjennä internet-selaimen välimuisti palvelun käyttämisen jälkeen. Näin varmistat, ettei kukaan muu pääse käyttämään tietojasi.

Yrityksen luotettavuus

Suomilimiitin takana on lahtelainen rahoitusyhtiö J.W.-Yhtiöt Oy, jolla on omistuksessaan useita muitakin pikalainayrityksiä. Markkinaoikeus on tuominnut yhtiön harhaanjohtavasta mainonnasta, minkä lisäksi Kilpailu- ja kuluttajavirasto tutkii toista yhtiön omistamaa palvelua.

Iloinen autoilija

Asiakaspalvelu

Suomilimiitin asiakaspalvelulla on laajat aukioloajat, sillä yritys palvelee joka päivä kello 8.00 ja 22.00 välillä, myös viikonloppuisin. Saat yhteyden asiakaspalveluun palvelunumeron kautta tai sähköpostitse. Myös verkkosivuilla on paljon tietoa palvelun tarjoamista lainoista, lainan ehdoista ja takaisinmaksuajoista.

Suomilimiitin sivuilla on myös blogi, jossa kerrotaan ajankohtaisista aiheista ja kulutusvinkeistä. Hyvää nettisivuilla on myös ajankohtaista-osio, jossa tiedotetaan esimerkiksi poikkeuksista asiakaspalvelun aukioloajoissa pyhien aikaan.

Yhteenveto Suomilimiitti.fi-pikalainoista

Jos matti on päässyt kukkaroosi etkä saa hankittua edes Matti Nykäsen uusinta levyä, pikalaina saattaa olla paras ja nopein vaihtoehto. Suomilimiitti myöntää pikalainoja joustoluottotilin muodossa, eli saat käyttöösi luottotilin korkeintaan 2 000 euron joustoluotolla. Sinun ei ole pakko käyttää kaikkea saamaasi lainarahaa, vaan voit nostaa aina tarvitsemasi summan. Muista, että jokaisesta nostosta peritään nostopalkkio. Erillisiä tiliavausmaksuja tai tilinhoitomaksuja ei kuitenkaan veloiteta.

Palvelu mainostaa kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille, jotka eivät joudu maksamaan myöskään nostopalkkiota. Tarkista kuitenkin aina lainan ehdot ennen lainan hakemista.

Voit hakea lainaa verkossa, kännykällä tai tabletilla. Tarvitset tunnistautumiseen mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset. Lainan saamisen ehtoina ovat vähintään 21 vuoden ikä, pysyvä vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen matkapuhelinliittymä.

Viimeisimmät artikkelit