Ege Finance

Yleiskatsaus Ege Finance

3.1 /5 - 4 Arvostelut
 • 0600 15 858
 • info@ege.fi
Laske laina

Valitse lainasumma

100 € 2.800 €

Valitse kesto

1 år
 • Määrä:
 • Kesto:
 • Kuukausimaksu:
Hyödyt
 • Rahat tilille jopa puolessa tunnissa
 • Kohtuullinen korko
 • Hinnasto selkeästi esillä
Haitat
 • Sivustolla suppeasti tietoa
Suorituskykymittari
 • Määrä:
  100 - 2.800
 • Kesto:
  12 kuukautta
 • Nominaalinen vuosikorko:
  Fra 49,99%
 • Todellinen vuosikorko:
Ehdot
 • Aika:
  20 vuotta
Lainaesimerkki 2 000 € laina 12 kuukauden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 49,99 %. Muut kulut ensimmäisellä kerralla 467,32 €. Maksettava yhteensä 2467,32 €.

Ege Finance - tietoa yrityksestä

Ege yrityksenä

Ege on suomalainen yritys, joka on keskittynyt pienehköjen lainojen tarjoamiseen. Sen kotipaikka on Helsinki. Ege on toiminut lainamarkkinoilla noin kymmenen vuoden ajan, joten se ei ole enää mikään aloitteleva pikalainayhtiö, vaan jo alalla asemansa vakiinnuttanut toimija.

Lainan saamisen ehdot

Laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, mutta hakijan täytyy täyttää muutama ehto:

 • Sinulla täytyy olla suomalainen pankkitili
 • Sinun täytyy olla 20-70-vuotias
 • Sinun täytyy olla säännöllisiä palkkatuloja, josta todisteena täytyy esittää palkkatiedot
 • Sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä

Egen lainat

Onko suunnitteilla etelänmatka tai tarvitseeko mökin katto paikkausta? Yllättivätkö joululomana aikana kasvaneet kulut ja tarvitset sen vuoksi lainaa pikaisesti? Olipa rahantarpeesi mikä hyvänsä, Egen kautta voit saada lainaa aina sadasta eurosta 2 800 euroon saakka nopealla varoitusajalla ja ilman takaajia tai kiinteää vakuutta lainalle.

Lainaa nopeasti

Pikavippi äkilliseen rahantarpeeseen

Ege.fi tarjoaa niin sanottuja pikavippejä tai joustolainoja, joilla tarkoitetaan käytännössä yhtä ja samaa asiaa. Jos olet 20–70-vuotias ja olet hoitanut raha-asiasi aiemmin hyvin, eli et ole saanut maksuhäiriömerkintöjä, Egen laina on tarkoitettu sinulle. Säännölliset tulot kuitenkin vaaditaan, eli ilman palkkatuloja lainaa ei voi saada. Lainasumma vaihtelee 100 ja 2 800 euron välillä. Yritys haluaa nähdä kolmen kuukauden pankkitiliotteet, jos haet lainaa suuremman summan edestä.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa verkkopalvelussa, jonne sinun täytyy tunnistautua turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksessa sinulta kysytään kysymyksiä taloudestasi, ja vastaukset vaikuttavat luottopäätökseesi. Sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias ja korkeintaan 70-vuotias, jotta lainan saaminen on mahdollista. Jos saat myönteisen päätöksen, siirtyvät rahat tilillesi nopeasti, yleensä noin puolen tunnin sisällä, ja voit käyttää ne haluamallasi tavalla. Ota huomioon, että lainapääomaan lisättävän koron lisäksi joudut maksamaan nostokulun, jotta saisit rahat tilillesi.

Yleisimmät syyt, miksi pikalainahakemukselle annettaisiin kielteinen päätös, ovat maksuhäiriömerkintä tai aikaisemmat maksamattomat lainat. Pikaluottoyritykset haluavat yleensä varmistua, että lainan ottaja myös maksaa lainansa takaisin.

Lainaesimerkki: Jos nostat kerralla lainasumman 2 000 €, joudut maksamaan takaisin yhteensä 2467,32 €, jos maksat 12 kuukausittaisessa erässä. Todellinen vuosikorko on 49,99 %. Nostokulu on 467,32 € ja kuukausierän määrä 205,61 €.

Jos haet puolestaan pienempää, sadan euron lainaa, sen todellinen vuosikorko on vastaavasti 49,87 % eli juuri alle 50 prosentin. Jos maksat sen takaisin kahdessa kuukausierässä, maksat yhteensä 105,10 €, sillä nostopalkkio on 5,10 euroa.

Nainen kaupassa

Mihin tarkoitukseen lainaa haetaan?

Mihin tarkoitukseen lainaa sitten haetaan? Monet hakevat pikalainaa erilaisiin tarkoituksiin kuten hammaslääkärikuluihin, äkilliseen sairastumisen myötä nousseihin sairaala- tai lääkekuluihin tai yllättäviin hankintoihin, mikäli esimerkiksi pesukone on päässyt hajoamaan. Tarvitseeko sinun kertoa lainantarpeesi syy, kun jätät hakemusta? Ei tarvitse. Sinulta kysytään ainoastaan tietoja, jotka liittyvät yleisesti taloustilanteeseesi. Nämä tiedot voivat vaikuttaa siihen, myönnetäänkö lainaa vai ei. Et ole kuitenkaan velvoitettu kertomaan, mitä tarkoitusta varten käytät rahat, vaan voit kaikessa rauhassa tehdä järkeväksi katsomasi ostopäätöksen tai muun kulutuspäätöksen juuri siten kuin itse haluat.

Miten laina haetaan?

Jos olet kiireellisesti rahan tarpeessa, pikalainan voit saada nopeasti. Oli tilanne mikä hyvänsä, kannattaa joka tapauksessa aina harkita lainan ottamista perusteellisesti, mutta tehtyäsi lainapäätöksen voit saada Ege.fi-palvelun kautta rahat tilillesi jopa puolessa tunnissa. Sivuilla olevalla lainalaskurilla voit laskea, paljonko lainaa tarvitset ja paljonko sinun täytyy maksaa takaisin.

Voit hakea lainaa vuorokauden ympäri, mutta rahoja maksetaan vain asiakaspalvelun aukioloaikoina. Suomen lainsäädännön mukaan pikalainoja ei voi muutenkaan myöntää yöaikaan.

Hae lainaa verkkopalvelussa. Kirjaudu verkkopankkitunnuksilla järjestelmään, jotta lainanantaja voi olla varma, että hakijana olet juuri sinä. Täytä palvelussa henkilötietosi ja osoitetietosi sekä vastaa esitettyihin kysymyksiin. Näillä kysymyksillä lainanantaja haluaa varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Rasti ruutuun

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, saat rahat tilillesi kahden työpäivän kuluessa. Mikäli olet pikaisessa rahantarpeessa, voit tilata verkkosivun kautta Ekspress-palvelun, jolloin rahat ovat tililläsi 30 minuutissa.

Kun olet saanut lainapäätöksen, sähköpostiisi lähetetään lasku, jossa ilmoitetaan takaisinmaksutiedot ja tärkeät eräpäivät. Nämä tiedot näkyvät myös verkkopalvelussa, jossa voit tarkistaa lisäksi muitakin asioita. Omat yhteystiedot tulee pitää aina ajan tasalla myös Egen verkkopalvelussa, jotta tiedonkulku toimisi moitteettomasti.

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 2 kuukaudesta 12 kuukauteen. Mikäli haluat maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla, voit hyvin tehdä sen ilman lisäkuluja. Tämä on kilpailijoihin verrattuna hyvä etu, sillä jotkut lainanantajat eivät anna lainanottajan maksaa velkaansa takaisin etuajassa. Egen tarjoama laina-aika 2 kuukaudesta 12 kuukauteen on melko lailla keskiluokkaa.

Yrityksen luotettavuus

Ege on toiminut pienlainamarkkinoilla jo vuosia. Se myöntää lainoja pelkästään asiakkaille, joiden hakemuksen tiedot on pystytty tarkistamaan. Egen luotettavuuden puolesta puhuu esimerkiksi se, että lainahinnasto on selkeästi esillä ja siinä näkyy kokonaissumma, joka on maksettava takaisin. Hyvää on myös se, että tietoturvallisuuteen on kiinnitetty huomiota ja yhteys muodostetaan turvallisen https-yhteyden kautta. Sivuilla on sen sijaan varsin niukasti muuta tietoa, joten mikäli kysymyksiä herää, asiakaspalvelu on ainoa vaihtoehto. Saat siihen yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Iloinen lainaaja

Asiakaspalvelu

Egen asiakaspalvelun aukioloajat eivät ole erityisen laajat: asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9.00 ja 17.00 välillä. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä asiakaspalveluun ei saa yhteyttä, eikä lainahakemuksia käsitellä, joten lainaa hakiessa tämä täytyy ottaa huomioon. Myös rahojen siirtyminen tilille voi olla hidasta, mikäli tulossa on arkipyhiä.

Ota huomioon, että asiakaspalvelunumeroon on melko hintavaa soittaa – puhelu maksaa nimittäin 1,20 € minuutilta. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyden myös sähköpostitse, mikä on aina hitaampaa kuin soittaminen, mutta asia järjestyy myös sitä kautta ja on vähintäänkin yhtä hyvä vaihtoehto yhteydenottoon kiireettömämmissä tilanteissa.

Yhteenveto Ege.fi- pikalainoista

Ege.fi-palvelu tarjoaa perusmuotoisia pikalainoja noin 50 % vuosikorolla, mikä on melko hyvä korko kilpailijoihin verrattuna. Mikäli tiedossa on mökkimatka tai muu äkillinen rahantarve ja tarvitset lainaa satasesta reiluun 2 800 euroon, Ege palvelee tarkoitustaan hyvin. Voit valita haluamasi lainasumman ja laskea sen sivuilta löytyvällä laskurilla, syöttää hakemuksessa vaadittavat tiedot ja edetä lainan hyväksymiseen vain muutamalla klikkauksella. Kun saat maksupäätöksen, rahat siirtyvät tilillesi parissa päivässä. Jos haluat rahat nopeammin, voit hankkia myös Express-palvelun, joka siirtää rahat tilillesi jopa puolessa tunnissa. Ota huomioon, että palvelu ei toimi viikonloppuisin tai juhlapyhinä.

Mikäli sinulla on edessäsi suurempia hankintoja kuten remontti tai auton korjaus ja tarvitset yli 2 800 euroa, sinun kannattaa kääntyä muiden palveluntarjoajien puoleen. Voit saada jostakin pankista paremman tarjouksen. Samoin tästä palvelusta ei saa lainaa juhlapyhien tai viikonlopun aikaan, joten siinä tapauksessa sinun kannattaa kääntyä muiden lainantarjoajien puoleen.

Tiedät itse parhaiten, millaista tarkoitusta varten rahaa tarvitset ja miltä lainantarjoajalta sitä kannattaa hakea. Vertaile eri lainantarjoajia ennen kuin päätät ottaa lainaa!

Viimeisimmät artikkelit